overzicht

Gecoat staal

Gaat u voor een moderne poort? Dan is een pilaarpet van gecoat staal zeker het overwegen waard. Staal is ontzettend sterk en veelzijdig. Door de pilaarafdekker te coaten is het mogelijk alle standaard RAL-kleuren te kiezen. Hierdoor is het mogelijk de poort naadloos op de woning aan te laten sluiten.

Gecoat staal

Onze pilaarpetten van gecoat staal worden behandeld tegen corrosie. Daarna worden de pilaarpetten voorzien van een duplex fijnstructuur poedercoating. Hierdoor is het weersbestendig en gaat het vele jaren mee zonder enige tekenen van slijtage of verweer.

Eigenschappen

  • Kan uitstekend gecombineerd worden met een modern ontwerp poort
  • Kras- en vlekbestendig
  • Kleurvast
  • Ontzettend veelzijdig materiaal
  • In vele vorm en maten realiseerbaar

Geen streepvorming over uw pilaar

De pilaarpet is aan de onderzijde voorzien van een waterhol. Het waterhol zorgt ervoor dat de druppels van regen, gesmolten sneeuw en dauw niet over de pilaar naar beneden lopen. De druppels vallen enkele centimeters voor de pilaar al naar beneden vanwege een inkeping in de pilaarpet. Op deze manier voorkomen we streepvorming van regenwater op de pilaar en blijft deze lang mooi.

Andere opties pilaarpetten

Een pilaarpet kan heel bepalend zijn voor de uitstraling van uw poort. Daarom kijken we graag samen met u naar de opties en komen we tot een ontwerp dat naadloos aansluit bij wat u voor ogen heeft. Met name de materiaal, dikte, overstek en afwerkrand zijn aspecten om rekening mee te houden. Wij helpen u er graag bij. Andere materiaalsoorten we die graag toepassen zijn:

Geschuurd Belgisch hardsteen
Gezoet Belgisch hardsteen
Gefrijnd Belgisch hardsteen
Geborsteld RVS
Gecoat staal
Zink

Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom