Werkwijze

U heeft besloten uzelf een poort te gunnen. We kunnen u nu alvast vertellen dat vanaf de eerste kennismaking tot de service na het plaatsen van uw nieuwe poort wij betrokken zijn en gaan voor perfectie in onze werkwijze.

Persoonlijk adviesgesprek

De eerste stap naar een nieuwe poort begint wanneer u contact met ons opneemt via de website of telefonisch. Bij deze aanvraag zullen wij met u een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek. Wij komen dan bij u langs om te bekijken wat uw situatie is en waar de poort komt te staan. Mocht u liever eerst de verschillende materialen en opties met uw eigen ogen zien, dan kan het adviesgesprek ook in onze showroom plaatsvinden. We bespreken wat uw wensen zijn en hoe deze het beste in een poort verwerkt kunnen worden.

Het ontwerpen van uw nieuwe poort in 3D

Na het adviesgesprek gaan wij aan de slag gaan met het ontwerp. Dit wordt daarna in 3D getekend. Naast deze verhelderende tekening heeft u beschikking over augmented reality. Dit maakt het mogelijk om via uw smartphone of tablet de poort op de gewenste plek te zien staan. Hoe gaaf is dat? Hierdoor krijgt u een enorm realistisch beeld hoe uw poort eruit komt te zien.

Uw persoonlijke projectleider

Als u akkoord bent gegaan met de offerte krijgt u uw projectleider toegewezen. Dit is tijdens het gehele project uw aanspreekpunt. Vervolgens wordt een controletekening verstuurd waarop alle maatvoering, kleuren en details ter goedkeuring staan. Waarna na de aanbetaling uw poort in productie zal worden genomen. Afhankelijk van de soort poort die u heeft gekozen wordt het verloop van het productieproces met bijhorende tijdsplanning bepaald.

Plaatsing in één dag

Wanneer uw nieuwe toegangspoort in productie is gezet zal het proces snel verlopen. De plaatsing van de poort vindt enkele weken na de start van de productie plaats. In slecht één dag wordt uw nieuwe poort bij u geplaatst. Dit is mogelijk doordat wij de poort in onze eigen fabriek monteren. Zo voorkomen wij dat u onnodig overlast ervaart van onrust of rommel op uw erf.

Lees meer over het plaatsen in één dag

Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom
Projecten

Projecten

Doe inspiratie op voor uw eigen oprit.

Bekijk projecten
Plaatsen

Plaatsen

Uw poort wordt geplaatst in één dag. Wist u dat?

Bekijk hoe wij dit doen

Offerte aanvragen

Wat zijn je wensen? We adviseren je graag en stellen een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen