Stalen poort

Het is fijn om te weten dat u en uw kinderen en huisdieren veilig zijn rondom uw huis. Een stalen poort draagt bij aan die veiligheid en is ook nog eens een sieraad op uw oprit. Onze stalen poorten hebben een moderne uitstraling en kunnen extreme ontwerpen mogelijk maken. Ook hoeft u zich niet druk te maken over onderhoud. De poort gaat generaties mee.

“Als de details niet kloppen, klopt niets.”

Luc van Moorsel
Technisch adviseur

Unieke afwerking

Als de details niet kloppen, klopt niets. In het ontwerp van onze stalen poorten zijn het dan ook de kleine dingen die ervoor zorgen dat u lang en zorgeloos van de poort gebruik kunt maken.
In onze draaipoorten verwerken wij bijvoorbeeld gelagerde scharnierpunten aan de onderzijde van de poort. De poort beweegt hierdoor soepel ondanks het hoge gewicht van staal.

Als finishing touch wordt het staal behandeld tegen corrosie en vervolgens voorzien van een duplex fijnstructuur coating. Dit zorgt voor een matte uitstraling en het zorgt ervoor dat uw unieke stalen poort altijd beschermd is tegen weer en wind. En nog belangrijker; de stalen poort roest niet.
Bent u op zoek naar een poort met een stalen uiterlijk, maar bent u bang dat deze te zwaar wordt of wilt u een nog strakker eindresultaat? Dan kan een aluminium [link naar aluminium pagina] poort een oplossing bieden.

Een schuifpoort of een draaipoort?

Bij een stalen poort heeft u de keuze tussen een schuifpoort of een draaipoort. Het grote pluspunt van een draaipoort is dat deze geschikt is wanneer uw ruimte aan de zijkanten beperkt is. Daarbij geeft een draaipoort een sfeervol gevoel door het opendraaien van de poortdelen. Het straatwerk dient wel vlak te lopen en er moet voldoende ruimte zijn om de draai te maken. Heeft u niet de beschikking over vlak straatwerk of wilt u liever direct achter de poort kunnen parkeren? Dan is een schuifpoort meer geschikt.

Nooit meer uitstappen

Om het gemak van uw stalen poort helemaal af te maken, kunt u kiezen voor automatische bediening. Uitstappen om uw poort te openen is hiermee verleden tijd. Gun uzelf het comfort om lekker te blijven zitten terwijl u van een afstand de poort opent. Niet alleen voor uzelf maar ook voor uw gasten.

De automatische bediening biedt zelfs een standaard voetganger-doorgang functie. Hiermee opent de poort een ruime meter zodat fietsers en voetgangers erdoorheen kunnen. U heeft hierdoor geen extra looppoort nodig. Maar er zijn nog tal van andere opties waarvan wij zeker weten dat u er plezier van gaat ervaren.

Persoonlijk adviesgesprek

Wij willen u graag meer vertellen over de vele mogelijkheden voor uw stalen poort. Omdat de poorten bij Preza volledig naar uw wensen worden ontworpen, kijken wij altijd naar uw specifieke situatie. Dit betekent uw woonsituatie, uw omgeving, uw gezinssamenstelling. Omdat elke situatie anders is, heeft het onze voorkeur om bij u langs te komen. Maar een kijkje nemen in onze showroom in Veghel is uiteraard ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.

Contactpersonen
Rob van Moorsel
Luc van Moorsel
Technisch adviseur

Onze modellen

Trenton Vooraanzicht 980x500 - PNG

Onze modellen

Witten Vooraanzicht 980x500 - PNG

Onze modellen

Yono Vooraanzicht 980x500 - PNG

Onze modellen

Zinder Vooraanzicht 980x500 - PNG

Onze modellen

Poort staal
Hamar

Stalen poort met een kader van 60x60mm met strips van 14x40mm. De spijlen zijn vertikaal aan de voorzijde van het kader bevestigd.

Bekijk alle modellen

Onze modellen

Stalen poort
Narvik

Stoere stalen poort met vertikale spijlen van 50x150mm en circa 120mm tussenruimte.

Bekijk alle modellen

Onze modellen

Stalen poort
Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom
Projecten

Projecten

Doe inspiratie op voor uw eigen oprit.

Bekijk projecten
Plaatsen

Plaatsen

Uw poort wordt geplaatst in één dag. Wist u dat?

Bekijk hoe wij dit doen

Offerte aanvragen

Wat zijn je wensen? We adviseren je graag en stellen een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen