Houten tuinpoort

Er is geen fijnere plek om tot rust te komen dan in uw eigen tuin. Des te belangrijker is het om de privacy en veiligheid in uw tuin te waarborgen. U wilt toch niet dat uw buren zomaar uw tuin in lopen terwijl u lekker ligt te zonnen? Of dat iemand snel uw nieuwe racefiets steelt? Met een houten tuinpoort kiest u voor veiligheid met een magnifieke uitstraling. Hout sluit goed aan bij de natuurlijke omgeving en het groen van uw planten. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw prachtige tuin.

“Qua esthetiek, veiligheid en automatische bediening zijn er aspecten waar u keuzes over moet maken. Graag vertellen we u hier meer over. ”

Jan van den Berg
Technisch adviseur

Automatische bediening

Maak het uzelf nog gemakkelijker door de tuinpoort te automatiseren. Staat u voor de poort met een fiets in uw hand en ook nog boodschappentassen vast? Voorkom geklungel en irritatie met het openen van de poort.

Kies voor comfort met de opbouw- of inbouwmotoren van de houten tuinpoort. We geven advies over de bedieningsopties en veiligheden, afhankelijk van uw specifieke situatie.

Persoonlijk adviesgesprek

Qua esthetiek, veiligheid en automatische bediening zijn er aspecten waar u keuzes over moet maken. Graag vertellen we u hier meer over. Omdat elke situatie anders is, heeft het onze voorkeur om bij u langs te komen. Maar een kijkje nemen in onze showroom in Veghel is uiteraard ook mogelijk. Mail of bel ons om een afspraak te maken.

Onze modellen

Dubbele draaipoort hout
Arezzo

Houten kader met dichte vulling van verticale planken. Aan de achterzijde voorzien van een schoorplank. Kader van balken 140x56mm, vulling van planken 20mm dik.

Bekijk alle modellen

Onze modellen

Bologna - Vooraanzicht 980x500 - PNG
Bologna

Houten kader met verticale planken met circa 30mm tussenruimte. Aan de achterzijde voorzien van een schoorplank. Kader van balken 140x56mm, vulling van planken 20mm dik.

Bekijk alle modellen

Onze modellen

Carpi - Vooraanzicht 980x500 - PNG
Carpi

Carpi, houten kader met tussenligger. Onderin dichte vulling van verticale planken, bovenin spijlen van 40x40mm. Aan de achterzijde voorzien van een schoorplank. Kader van balken 140x56mm, vulling van planken 20mm dik.

Bekijk alle modellen

Onze modellen

Dorno - Vooraanzicht 980x500 - PNG
Dorno

Dorno, houten kader met tussenligger. Onderin dichte vulling van verticale planken, bovenin planken met circa 50mm tussenruimte. Aan de achterzijde voorzien van een schoorplank. Kader van balken 140x56mm, vulling van planken 20mm dik.

Bekijk alle modellen

Onze modellen

Enna - Vooraanzicht 980x500 - PNG
Enna

Houten kader met tussenligger. Onderin dichte vulling van verticale planken, bovenin open. Aan de achterzijde voorzien van een schoorplank. Kader van balken 140x56mm, vulling van planken 20mm dik.

Bekijk alle modellen

Onze modellen

Firenze Vooraanzicht 980x500 - PNG
Firenze

Firenze, houten kader met getoogde bovenbalk. Voorzien van dichte vulling van verticale planken. Aan de achterzijde voorzien van een schoorplank. Kader van balken 140x56mm, vulling van planken 20mm dik.

Bekijk alle modellen

Onze modellen

Genova - Vooraanzicht 980x500 - PNG
Genova

Genova, houten kader met getoogde bovenbalk en tussenligger. Onderin dichte vulling van verticale planken, bovenin spijlen van 40x40mm. Aan de achterzijde voorzien van een schoorplank. Kader van balken 140x56mm, vulling van planken 20mm dik.

Bekijk alle modellen

Onze modellen

Hadria Vooraanzicht 980x500 - PNG
Hadria

Hadria, houten kader met tussenligger. Onderin dichte vulling van verticale planken, bovenin voorzien van kruizen. Aan de achterzijde voorzien van een schoorplank. Kader van balken 140x56mm, vulling van planken 20mm dik.

Bekijk alle modellen
Contactpersonen
Rob van Moorsel
Luc van Moorsel
Technisch adviseur
Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom
Projecten

Projecten

Doe inspiratie op voor uw eigen oprit.

Bekijk projecten
Plaatsen

Plaatsen

Uw poort wordt geplaatst in één dag. Wist u dat?

Bekijk hoe wij dit doen

Offerte aanvragen

Wat zijn je wensen? We adviseren je graag en stellen een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen