Cortenstalen poorten

Houdt u van een robuuste stijl, maar vindt u een warme kleur ook belangrijk? Cortenstalen poorten geven een natuurlijke indruk waardoor ze een vriendelijk aanzicht hebben. De roest op de poort vormt een prachtige kleur van oranje tot donkerbruin. Het unieke van cortenstaal is dat de roest een beschermlaag vormt om het staal heen. Daarom wordt cortenstaal ook gebruikt in de scheepsbouw. Het staal voldoet aan de strengste eisen en kan de zwaarste omstandigheden doorstaan.

Een draaipoort of een schuifpoort?

Wanneer u kiest voor een cortenstalen poort, heeft u de keuze tussen een draaipoort of een schuifpoort. Het voordeel van een draaipoort is dat deze een zeer welkom gevoel geeft door het open draaien. Hierdoor blijft de poort ook in het zicht en kunnen u of uw gasten er langer van genieten. Het straatwerk dient wel vlak te lopen en er moet ruimte zijn om de draai te maken. Een schuifpoort biedt een goede oplossing in het geval het straatwerk niet vlak is of u direct achter de poort wilt kunnen parkeren. Doordat de poort naar de zijkant schuift, hoeft u ook geen rekening te houden met eventueel achter de poort liggende spullen of spelende kinderen.

De afwerking van cortenstalen poort

De cortenstalen poorten worden strak afgewerkt voordat ze aan u worden opgeleverd. Onze cortenstalen draaipoort beweegt soepel doordat we aan de onderzijde een gelagerd scharnierpunt plaatsen waar de poortdelen op staan. Daarnaast is het bovenscharnier in het poortdeel verwerkt, zodat deze nauwelijks zichtbaar is. De cortenstalen poort kan een nog unieker karakter krijgen door te kiezen voor een combinaties met hout. Zo maken houten pilaren met cortenstalen poortdelen een echt kunstwerk van uw poort.

Automatische bediening

Uw poort zelf open duwen of schuiven wordt verleden tijd. Maak het uzelf lekker makkelijk en open de poort zonder moeite door te kiezen voor automatisering. Gun uzelf het comfort om lekker binnen te blijven zitten terwijl u van afstand de poort opent voor uw gasten. De automatisering heeft een standaard voetganger-doorgang functie. De poort opent voor voetgangers een ruime meter, zodat fietsers en voetgangers erdoorheen kunnen lopen, zonder dat er altijd een losse looppoort nodig is. Over de volledige opties tot automatisering informeren wij u graag.

Meer over opties

Onze modellen

averton
Averton

Onderbalk van samengesteld Cortenstalen kokerprofiel 160mm hoog x 80mm diep. Spijlen van samengestelde Cortenstalen kokerprofiel 40mm breed x 60mm diep. Spijlen worden met de smalle kant naar voor geplaatst. Circa 40mm tussenruimte.

Bekijk alle modellen

Onze modellen

garon
Garon

Cortenstalen poort met verticale belijning voorzien van horizontaal georienteerde vlakken.

Bekijk alle modellen

Onze modellen

ferrand
Ferrand

Cortenstalen poort met kader voorzien van dichte rasterstructuur.

Bekijk alle modellen

Onze modellen

ermont
Ermont

Cortenstalen poort met fijne rechthoekige staande rasters.

Bekijk alle modellen

Onze modellen

Ovie
Ovie

Dichte cortenstalen poort met vierkante vlakken geplaatst op een dichte plaat.

Bekijk alle modellen

Onze modellen

Nimes
Nimes

Cortenstalen kaders gevuld met horizontale en vericale kokers die vierkanten vormen.

Bekijk alle modellen

Onze modellen

Macon
Macon

Optimale privacy met deze dichte cortenstalen platen.

Bekijk alle modellen

Onze modellen

Leval
Leval

A-symetrisch model met verticale kolommen waarvan enkele doorkijken bieden.

Bekijk alle modellen

Persoonlijk adviesgesprek

We gaan graag met u in gesprek over de talloze mogelijkheden voor uw poort. Poorten kunnen bij Preza naar uw wensen worden geoptimaliseerd en zijn altijd afhankelijk van de specifieke situatie. Uw terrein, uw landgoed, uw gezinssituatie: alles speelt een rol bij de

esthetiek en de keuze voor bepaalde nuances in de poort. We komen daarom graag een keer kijken op de locatie waar de poort moet komen te staan, of kom gerust op bezoek in onze showroom in Veghel. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom
Projecten

Projecten

Doe inspiratie op voor uw eigen oprit.

Bekijk projecten
Plaatsen

Plaatsen

Uw poort wordt geplaatst in één dag. Wist u dat?

Bekijk hoe wij dit doen

Offerte aanvragen

Wat zijn je wensen? We adviseren je graag en stellen een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen