Aluminium poort

Bent u op zoek naar een poort met een strakke uitstraling? Dan is een aluminium poort het antwoord. Het roest niet. U behoudt gegarandeerd de gewenste moderne look. Waar hout juist natuurlijk oogt, is dit bij een aluminium poort niet het geval. Door aluminium poorten twee lagen te poedercoaten, krijgen deze een mooie uitstraling. Ook fijn om te weten: onze poorten worden in één dag geplaatst.

“Bij onze poorten hebben de kokers van aluminium geen radius waardoor de poort nog moderner en strakker oogt.”

Luc van Moorsel
Technisch adviseur

Draaipoort of schuifpoort

Kiest u voor een aluminium poort, dan rest nog de vraag of een draaipoort of schuifpoort de juiste optie is. De schuifpoort is vooral een goede keuze als het straatwerk achter de poort niet vlak is of als u direct achter de poort wilt kunnen parkeren. Doordat de poort naar de zijkant schuift, is er geen kans dat de poort tegen kinderen, dieren of op de oprit liggende spullen botst. De draaipoort geeft een welkome indruk doordat deze mooi open draait. De poort blijft dan ook langer in het zicht en dus kunt u er langer van genieten.

Automatische bediening

Een strakke en moderne poort maakt u compleet met automatisering. U hoeft de poort dan niet meer zelf open te duwen of schuiven. Met bijvoorbeeld een afstandsbediening, videofoon of Domotica koppeling kunt u dit volledig automatisch laten gebeuren. Geniet van het comfort van de automatisering, blijf lekker binnen zitten terwijl u uw bezoek binnenlaat. De automatisering heeft standaard ook een voetgangersfunctie. Hierdoor kunt u de poort een ruime meter laten opengaan zonder dat er een aparte voetgangersdoorgang voor nodig is. Voorkom zo ook geklungel met fietstassen met slechts een druk op de knop.

Contactpersonen
Rob van Moorsel
Luc van Moorsel
Technisch adviseur

Persoonlijk adviesgesprek

Iedere situatie is anders en daarom willen we graag met u in gesprek gaan om te bespreken wat voor u de perfecte poort maakt. Er zijn talloze opties met betrekking tot poortafwerking,

veiligheid en automatisering. Wij kunnen een bezoek brengen aan de locatie waar de poort moet komen, of kom een keer langs in onze showroom in Veghel. Bel of mail ons om een afspraak te maken.

Onze modellen

Dubbele aluminium draaipoort Jaraba
Jaraba

Liggende aluminium kokerprofielen van 150x50mm en staande aluminium kokerprofielen van 200x50mm. De tussenruimte van de liggers is 50mm.

Bekijk alle modellen

Onze modellen

Dubbele draaipoort aluminium Denia
Denia

Aluminium poort met kader van 120x60mm. De delen binnenin het kader zijn 80x20mm en worden horizontaal bevestigd. De tussenruimte is circa 30mm. Gecoat in een nader te bepalen RAL kleur.

Bekijk alle modellen
Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom
Projecten

Projecten

Doe inspiratie op voor uw eigen oprit.

Bekijk projecten
Plaatsen

Plaatsen

Uw poort wordt geplaatst in één dag. Wist u dat?

Bekijk hoe wij dit doen

Offerte aanvragen

Wat zijn je wensen? We adviseren je graag en stellen een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen