Houten schuifpoort

Het is een fijn gevoel om de mensen waar u van houdt veilig te kunnen stellen. Een houten schuifpoort zorgt voor een veiligere omgeving voor uw gezin. U creëert meer privacy, houdt ongewenste gasten buiten en uw spelende kinderen of huisdieren op het erf. Preza maakt exclusieve maatwerk schuifpoorten en plaatst deze in één dag.

“Veel schuifpoorten zijn alleen vanaf de straatzijde mooi. Wij vinden dat een poort van beide kanten mooi moet zijn.”

Rob van Moorsel
Directeur

Ontwerp houten schuifpoort

Veel schuifpoorten zijn alleen vanaf de straatzijde mooi. Wij vinden dat een poort van beide kanten mooi moet zijn. Dus zowel gezien vanaf de straatzijde als vanaf het huis/pand. Onze voorkeur gaat er dan ook naar uit om de poort door de pilaar te laten schuiven.

Zo heeft u zowel vanaf de straatzijde als vanaf de woningzijde een fraai aanzicht van uw houten schuifpoort. Bijkomend voordeel is dat de aandrijving uit het zicht en veilig achter slot en grendel in de pilaar verwerkt is.

Kwaliteit van Preza

Een enorm belangrijk onderdeel van uw houten schuifpoort is natuurlijk het materiaal. Om u een lange levensduur van de houten poort te garanderen maken wij enkel gebruik van hoge kwaliteit materialen. Een grote favoriet van zowel onze klanten als van onszelf is de houtsoort padoek. Deze houtsoort geeft uw poort niet alleen een prachtige uitstraling, ook is het enorm duurzaam. In combinatie met de op maat gemaakte pilaren maakt u de poort helemaal compleet. Tijdens onze persoonlijke kennismaking ontdekken wij graag wat het beste bij uw situatie past.

Automatiseren van de poortbediening

Wat de beleving van een houten schuifpoort echt afmaakt, is de automatische bediening. Tijdens het ontwerpen laten wij u verschillende systemen zien waarmee u van een afstand de poort kunt openen. Perfect wanneer u visite krijgt en u met één knop vanaf de bank kunt zien wie er op uw oprit staan én de poort kunt openen. Als dat geen luxe is. Afhankelijk van uw situatie kiest u het bedieningssysteem dat het beste bij u past. Daar adviseren wij u graag in.

Onze modellen

Dubbele draaipoort hout
Arezzo

Houten kader met dichte vulling van verticale planken. Aan de achterzijde voorzien van een schoorplank. Kader van balken 140x56mm, vulling van planken 20mm dik.

Bekijk alle modellen

Onze modellen

Bologna - Vooraanzicht 980x500 - PNG
Bologna

Houten kader met verticale planken met circa 30mm tussenruimte. Aan de achterzijde voorzien van een schoorplank. Kader van balken 140x56mm, vulling van planken 20mm dik.

Bekijk alle modellen

Onze modellen

Carpi - Vooraanzicht 980x500 - PNG
Carpi

Carpi, houten kader met tussenligger. Onderin dichte vulling van verticale planken, bovenin spijlen van 40x40mm. Aan de achterzijde voorzien van een schoorplank. Kader van balken 140x56mm, vulling van planken 20mm dik.

Bekijk alle modellen

Onze modellen

Dorno - Vooraanzicht 980x500 - PNG
Dorno

Dorno, houten kader met tussenligger. Onderin dichte vulling van verticale planken, bovenin planken met circa 50mm tussenruimte. Aan de achterzijde voorzien van een schoorplank. Kader van balken 140x56mm, vulling van planken 20mm dik.

Bekijk alle modellen

Onze modellen

Enna - Vooraanzicht 980x500 - PNG
Enna

Houten kader met tussenligger. Onderin dichte vulling van verticale planken, bovenin open. Aan de achterzijde voorzien van een schoorplank. Kader van balken 140x56mm, vulling van planken 20mm dik.

Bekijk alle modellen

Onze modellen

Firenze Vooraanzicht 980x500 - PNG
Firenze

Firenze, houten kader met getoogde bovenbalk. Voorzien van dichte vulling van verticale planken. Aan de achterzijde voorzien van een schoorplank. Kader van balken 140x56mm, vulling van planken 20mm dik.

Bekijk alle modellen

Onze modellen

Genova - Vooraanzicht 980x500 - PNG
Genova

Genova, houten kader met getoogde bovenbalk en tussenligger. Onderin dichte vulling van verticale planken, bovenin spijlen van 40x40mm. Aan de achterzijde voorzien van een schoorplank. Kader van balken 140x56mm, vulling van planken 20mm dik.

Bekijk alle modellen

Onze modellen

Hadria Vooraanzicht 980x500 - PNG
Hadria

Hadria, houten kader met tussenligger. Onderin dichte vulling van verticale planken, bovenin voorzien van kruizen. Aan de achterzijde voorzien van een schoorplank. Kader van balken 140x56mm, vulling van planken 20mm dik.

Bekijk alle modellen
Contactpersonen
Rob van Moorsel
Luc van Moorsel
Technisch adviseur
Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom
Projecten

Projecten

Doe inspiratie op voor uw eigen oprit.

Bekijk projecten
Plaatsen

Plaatsen

Uw poort wordt geplaatst in één dag. Wist u dat?

Bekijk hoe wij dit doen

Offerte aanvragen

Wat zijn je wensen? We adviseren je graag en stellen een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen