overzicht

Geborsteld RVS

Een pilaarpet van geborsteld RVS is een subtiel details van de pilaar van uw poort. Hij heeft geen overstek en een dunne rand waardoor hij weinig aandacht trekt. Doordat hij van RVS is gemaakt, neemt hij de kleuren over van zijn omgeving.

Geborsteld RVS

Een pilaarafdekker van geborsteld RVS heeft een strakke en tijdloze uitstraling. Wanneer de pilaar de hoofdrol moet spelen is kiezen voor geborsteld RVS een goede keuze. Dit komt omdat het dun materiaal is en geen overstek heeft. Het RVS neemt de kleuren van zijn omgeving over. Hierdoor wordt het geheel nog subtieler. Het is ook mogelijk om RVS te coaten. Dus is het beschikbaar in iedere RAL kleur.

Eigenschappen

  • Geborsteld kan uitstekend met een moderne stijl gecombineer worden
  • Pilaarpetten van geborsteld RVS zijn verkrijgbaar is veel verschillende diktes
  • Het is goed kras- en vlekbestendig
  • Zeer duurzaam en sterk materiaal

Andere opties pilaarpetten

Een pilaarpet kan heel bepalend zijn voor de uitstraling van uw poort. Daarom kijken we graag samen met u naar de opties en komen we tot een ontwerp dat naadloos aansluit bij wat u voor ogen heeft. Met name de materiaal, dikte, overstek en afwerkrand zijn aspecten om rekening mee te houden. Wij helpen u er graag bij. Andere materiaalsoorten we die graag toepassen zijn:

Geschuurd Belgisch hardsteen
Gezoet Belgisch hardsteen
Gefrijnd Belgisch hardsteen
Geborsteld RVS
Gecoat staal
Zink

Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom