Vacatures

Machinaal houtbewerker / CNC

.
Ben jij vakkundig op het gebied van houtbewerking? Vind je het leuk om de mooiste dingen te maken met de juiste machines, zoals een CNC bewerkingscentrum? Bij Preza zet je als machinaal houtbewerker de schouders onder de productie van exclusieve maatwerk houten poorten: van ruw hout tot poortdeel. Hou jij bovendien van het werken met een vaste collega binnen een hecht team, dan is wat ons betreft de cirkel rond en wacht jou bij Preza een afwisselende baan.

Preza in Veghel maakt exclusieve toegangspoorten die in onze fabriek worden opgebouwd en vervolgens in één dag geplaatst. Dit is niet de verdienste van één man, maar van een sterk team, waarvan jij vanaf dag één deel uitmaakt.

Samen met je collega zijn jullie verantwoordelijk voor het hout binnen onze organisatie. Dit betekent onder andere; het bijhouden van de voorraad, het schaven op de vierzijdige schaafmachine en houtbewerking op het 5-assig CNC bewerkingscentrum (Biesse Rover A). Ook zul je regelmatig poortdelen in elkaar zetten en afmonteren.

Naast het bedienen van het CNC-bewerkingscentrum vind je de software-kant ervan ook interessant. Dus het programmeren van de machine zodat de productie steeds optimaler wordt. Ervaring hierin is geen must, maar het willen leren wel. Het zal een belangrijk deel zijn van je dagelijkse werkzaamheden.

Je werkt met name in de machinale van onze werkplaats, samen met je collega’s. Het is een afwisselende baan waarbij je bijvoorbeeld bedenkt hoe de CNC een bepaald maatwerk model poort moet gaan produceren, je poortdelen opsluit op onze opsluitbank of een prefab poort afmonteert. Je vindt het leuk om het product en de manier van werken te verbeteren, waardoor je continu bijdraagt aan het optimaliseren van de poorttechniek en het productieproces.

Dit heb je in huis

We hebben geen eisen qua opleiding. Het gaat ons om de persoon: dat je weet waar je het over hebt en samen met ons hele mooie projecten wil realiseren, vinden we veel belangrijker.

Drie redenen waarom dit iets voor jou is

  • Je hebt ervaring in houtbewerking
  • Je heb ervaring met bSolid software, of wilt dit leren
  • Je kunt goed schakelen tussen werkzaamheden

Drie redenen waarom dit niets voor jou is

  • Jouw motto is: ‘We veranderen niet want zo doen we het al jaren’
  • Je werkt niet secuur
  • Je hebt een hekel aan samenwerken
Wat hebben we jou te bieden?

Je werkt 32 tot 40 uur per week. Je ontvangt een goed, marktconform salaris dat in relatie staat met je leeftijd, opleiding en ervaring. Daarnaast mag je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden en je krijgt de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Dit zijn wij

Preza is een jong, Veghels bedrijf. Wij ontwikkelen en maken exclusieve poorten die wij bij ons in de fabriek opbouwen en in één dag plaatsen. Onze ambitie is niet gering: we willen de beste zijn van de wereld.

Ons team telt momenteel veertien Brabanders. Iedere dag gaan we samen aan de slag om onze klanten blij te maken. Onze bedrijfscultuur is het best te omschrijven als professioneel teamwork gecombineerd met Brabantse gezelligheid. We beginnen de dag met een kop koffie in de kantine en sluiten ook weer gezamenlijk af. Daar tussenin ben je samen met je collega’s bezig om de best mogelijke maatwerkoplossingen te vinden voor onze klanten. We sluiten de week af met een vrijdagmiddagborrel en we gaan een paar keer per jaar iets leuks doen.

Solliciteer door een mail te sturen naar rob@preza.nl. Je kunt ook bellen naar 0413 82 00 30.

Over ons

Wilt u meer weteen over Preza? Bekijk dan onze Over ons pagina.