overzicht

Pakketbus

Voortaan hoeft u de buren niet meer lastig te vallen met uw online bestelde producten. De bezorger kan ze gemakkelijk bij u afgeven in uw eigen pakketbus, verwerkt in de pilaar van uw poort. Met unieke anti-diefstal bodem.

Perfect weggewerkt

Doordat wij een stalen basis gebruiken voor onze pilaren die wij vervolgens bekleden met bijvoorbeeld steenstrips of hout, hebben we veel ruimte in de pilaren over voor een pakketbus. Hierdoor wordt het ontvangen van pakketten ontzettend gemakkelijk en levert het geen gedoe op.

De voorplaat is voorzien van briefgleuf en het deurtje aan de woningzijde is afsluitbaar. Daardoor is de pakketbus ook direct een brievenbus. De voorplaat, kader en deurtje aan achterzijde worden uitgevoerd in een RAL-kleur naar wens met een toegepaste fijnstructuur voor een natuurlijkere uitstraling.

De pakketjes vallen door naar een onderliggende ruimte zodat de eerder geleverde pakketten niet bereikbaar zijn vanaf straatzijde. De maxiale afmeting van de pakketjes is 260x320x450mm.

Anti-diefstal bodem

Door ons dubbele bodem mechanisme kunnen vreemden niet bij het pakketje wat al in de pilaar ligt. De achterzijde van de pilaar wordt voorzien van een afsluitbaar toegangsdeurtje. Door de mechaniek in de pakketbus valt het pakketje niet naar beneden maar wordt het gelijkmatiger naar de bodem van de pilaar begeleid.

OVERIGE OPTIES POST & PAKKETTEN

Pakketbus
Brievenbus in RAL
Brievenbus Belgisch hardsteen
Brievenbus RVS
Toegangsdeur in RAL