overzicht

Brievenbus in RAL

Wilt u de brievenbus in de pilaar integreren? Goed idee. Vaak is het huisnummer in een standaard RAL-kleur uitvoeren het puntje op de i. Dit maakt het geheel net even af. Door de duplex fijnstructuur coating is en blijft het coatwerk mooi.

Brievenbus in kleur

Door details van een poort in dezelfde kleur uit te voeren wordt het één geheel. Het oogt rustiger en deze details trekken niet de aandacht, de poort als geheel vangt alle aandacht. Een brievenbus is zo’n mooi detail dat hieraan kan bijdragen. Het is handig om de brievenbus in de pilaar te integreren. Hierdoor hoeft u niet nog een losse brievenbus bij uw poort te zetten. Doordat wij onze pilaren van een stalen basis voorzien en bekleden met bijvoorbeeld hout of steenstrips welke overhoeks gezaagd worden, biedt de binnenkant van de pilaar veel ruimte voor zaken als brievenbussen en pakketbussen. Maar ook videofoons of verlichting.

VOORDELEN RVS

RVS staat voor Roest Vrij Staal. Een van de voordelen van RVS is dat het makkelijk schoon is te maken en het bestand is tegen zuren. Het is zeer duurzaam want het is een erg sterk materiaal. En door de kwaliteit van RVS is het ook zeer betrouwbaar. Daar waar normaal metaal door corrosie wordt aangetast en daarom goed onderhouden moet worden, blijft RVS zelfs zonder onderhoud zijn kwaliteit jarenlang behouden. RVS blijft deze eigenschappen na het coaten behouden.

ONGECOAT RVS

Het is ook mogelijk om uw insteekslot/deurkrukset niet te coaten. Dit is onze standaard optie, coaten kent een meerprijs. Wij adviseren bij een Cortenstalen poort om de brievenbus wel te laten coaten vanuit estetisch oogpunt. Bij vergrijsd Padoek, aluminium en staal kan RVS heel mooi zijn. We bekijken samen met u wat in uw geval de beste keuze is.

OVERIGE OPTIES POST & PAKKETTEN

Pakketbus
Brievenbus in RAL
Brievenbus Belgisch hardsteen
Brievenbus RVS
Toegangsdeur in RAL

Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom