overzicht

Brievenbus RVS

Wanneer u voor pilaren kiest heeft u de mogelijkheid om uw brievenbus hierin te integreren. Hierdoor creëert u meer rust op uw oprit doordat een losse paal met losse brievenbus kan komen te vervallen. Een RVS brievenbus is mooi en ondhoudsvriendelijk.

BRIEVENBUS IN KLEUR

Door alle details van uw poort in RVS uit te voeren wordt het één geheel. Het oogt rustiger en deze details trekken niet de aandacht, de poort als geheel vangt alle aandacht. Een brievenbus is zo’n mooi detail dat hieraan kan bijdragen. Het is handig om de brievenbus in de pilaar te integreren. Hierdoor hoeft u niet nog een losse brievenbus bij uw poort te zetten. Doordat wij onze pilaren van een stalen basis voorzien en bekleden met bijvoorbeeld hout of steenstrips welke overhoeks gezaagd worden, biedt de binnenkant van de pilaar veel ruimte voor zaken als brievenbussen en pakketbussen. Maar ook videofoons of verlichting.

VOORDELEN RVS

RVS staat voor Roest Vrij Staal. Een van de voordelen van RVS is dat het makkelijk schoon is te maken en het bestand is tegen zuren. Het is zeer duurzaam want het is een erg sterk materiaal. En door de kwaliteit van RVS is het ook zeer betrouwbaar. Daar waar normaal metaal door corrosie wordt aangetast en daarom goed onderhouden moet worden, blijft RVS zelfs zonder onderhoud zijn kwaliteit jarenlang behouden.

ONGECOAT RVS

Standaard zijn uw insteeksloten/deurkruksets niet gecoat. Coaten kent een meerprijs. Wij adviseren bij een Cortenstalen poort om de brievenbus wel te laten coaten vanuit estetisch oogpunt. Bij vergrijsd Padoek, aluminium en staal kan RVS heel mooi zijn. We bekijken samen met u wat in uw geval de beste keuze is.

OVERIGE OPTIES POST & PAKKETTEN

Pakketbus
Brievenbus in RAL
Brievenbus Belgisch hardsteen
Brievenbus RVS
Toegangsdeur in RAL

Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom