overzicht

Deurkrukset RVS

Standaard is onze deurkrukset gemaakt van RVS. Dit materiaal ziet er goed uit, is slijtvast en is bestand tegen zuren. Het is een veelvoorkomend materiaal voor buitendeurbeslag. Ook op een houten, stalen of aluminium poort is dit een mooie keuze.

Insteekslot in RVS

Het insteekslot heeft ten opzichte van oplegsloten diverse voordelen te bieden. Je poort is beter beveiligd wanneer het slot in het poortdeel verwerkt is en hierbij de schoten in het andere poortdeel schuiven bij het draaien van het insteekslot.

Voordelen RVS

RVS staat voor Roest Vrij Staal. Een van de voordelen van RVS is dat het makkelijk schoon is te maken en het bestand is tegen zuren. Het is zeer duurzaam want het is een erg sterk materiaal. En door de kwaliteit van RVS is het ook zeer betrouwbaar. Daar waar normaal metaal door corrosie wordt aangetast en daarom goed onderhouden moet worden, blijft RVS zelfs zonder onderhoud zijn kwaliteit jarenlang behouden.

Gecoat RVS

Het is ook mogelijk om uw insteekslot/deurkrukset in een RAL-kleur te coaten. Dit kan in sommige gevallen heel mooi zijn. Met name bij Cortenstalen poorten is dit vaak een betere keuze.Hoewel RVS een mooie kleurencombinatie is met vergrijsd Padoek kan een zwarte klink bijvoorbeeld ook een modernere look geven. We bekijken samen met u wat in uw geval de beste keuze is.

Lees meer over gecoaten deurkruksets

Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom