overzicht

Insteekslot in RAL

Wanneer er meerdere details in de poort verwerkt zitten die een RAL-kleur hebben, is het vaak mooi om de deurkrukset in diezelfde kleur uit te voeren. Indien gewenst kunnen we onze RVS deurkrukset laten coaten in iedere standaard RAL-kleur. Dus de keuze is enorm.

Insteekslot in RAL

Het insteekslot heeft ten opzichte van oplegsloten diverse voordelen te bieden. Je poort is beter beveiligd wanneer het slot in het poortdeel verwerkt is en hierbij de schoten in het andere poortdeel schuiven bij het draaien van het insteekslot.

VOORDELEN RVS

RVS staat voor Roest Vrij Staal. Een van de voordelen van RVS is dat het makkelijk schoon is te maken en het bestand is tegen zuren. Het is zeer duurzaam want het is een erg sterk materiaal. En door de kwaliteit van RVS is het ook zeer betrouwbaar. Daar waar normaal metaal door corrosie wordt aangetast en daarom goed onderhouden moet worden, blijft RVS zelfs zonder onderhoud zijn kwaliteit jarenlang behouden. RVS blijft deze eigenschappen na het coaten behouden.

ONGECOAT RVS

Het is ook mogelijk om uw insteekslot/deurkrukset niet te coaten. Dit is onze standaard optie, coaten kent een meerprijs. Wij adviseren bij een Cortenstalen poort om het deurbeslag wel te laten coaten vanuit estetisch oogpunt. Bij vergrijsd Padoek, aluminium en staal kan RVS heel mooi zijn. We bekijken samen met u wat in uw geval de beste keuze is.

Lees meer over RVS deurkruksets

Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom