overzicht

Elektrische slotvanger

Heeft u geen zin om 's avonds naar buiten te gaan om de looppoort met een sleutel af te sluiten? Kies dan voor een elektrische slotvanger. De poort is standaard op slot en kan geopend worden door middel van een code. Ook handig wanneer u in de binnenstad wilt en geen ongenode gasten binnen wilt hebben.

Elektrische slotvanger

Met een elektrische slotvanger is uw poort altijd vergrendeld. Om iemand toegang te verlenen dient de bewoner met een druk op de knop de poort te ontgrendelen. De knop stuurt een puls naar de poort waardoor deze ontgrendeld wordt. Het is ook mogelijk een code in te toetsen om de poort van het slot te halen. Naast de toegangscontrole is de poort ook te openen met de sleutel. Een elektrische slotvanger geeft u daardoor optimale toegangscontrole op wie uw terrein betreedt.

Aan de wegzijde wordt de poort altijd uitgevoerd met een deurknop. Ook aan de woningzijde leveren we een deurknop tenzij het een gesloten model is met een hoogte van minimaal 1800mm. In dat geval plaatsen we aan de woningzijde een deurkruk. Vreemden kunnen dan niet hun hand door te poort steken om de klink naar beneden te duwen. Ook kunnen ze niet met hun arm over het poortdeel om zo de klink naar beneden te duwen.

Voordelen elektrische slotvanger op poort

  • Optimale toegangscontrole
  • Altijd vergrendeld
  • In combinatie met RVS insteekslot

Ideale extra optie voor bij een elektrische slotvanger is een dranger. Zo weet u zeker dat uw poort standaard gesloten en op slot is.

Lees meer over de poortdranger

Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom