overzicht

RVS in RAL huisnummer

Een poort is vaak een goede plek om uw huisnummer op zichtbaar te maken. Zo kunnen uw gasten en uw postbode uw huis gemakkelijk vinden. Hoe het huisnummer wordt vormggegeven en van welk materiaal het gemaakt wordt, is bepalend voor de algehele look van uw poort. RVS huisnummers in een RAL-kleur naar keuze gecoat is een mooie optie.

RVS huisnummer in kleur

De afkorting RVS staat voor roestvrij staal. Door dit materiaal toe te passen weet u zeker dat uw huisnummer lang mooi blijft. Daarover komt de duplex structuurcoating waardoor u het huisnummer op uw poort in iedere standaard RAL kleur te maken is. Het is mooi om andere accenten hierop af te stemmen. Denk bijvoorbeeld aan de videofoon, deurbeslag, en codepanelen. Hierdoor onstaat een rustiger beeld.

De huisnummers van roestvrijstaal welke gecoat worden kunnen in vrijwel ieder lettertype en lettergrootte gemaakt worden. Benieuwd hoe het er uiteindelijk uit komt te zien? Wij maken een 3D-tekening van uw poort welke u ook nog via augmented reality kan bekijken. Zo weet u precies wat u koopt. We kijken samen met u naar wat de mooiste manier is om het huisnummer op uw poort te realiseren. Het huisnummer is immers behoorlijk bepalend voor de algehele uitstraling van de poort.

Overige huisnummers

We bieden veel mogelijkheden als het gaat om het huisnummer op uw poort. Staat uw gewenste materiaalsoort of productiewijze er niet bij? Breng dit dan ter sprake tijdens onze bespreking. We gaan vervolgens uitzoeken hoe we hier een mouw aan kunnen passen.

Houten huisnummer
Gegraveerd huisnummer
Gelaserd huisnummer
3D huisnummer
RVS huisnummer

Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom