overzicht

3D huisnummer

Een 3D-huisnummer is een hele mooie manier om uw poort een modernere look te geven. Zeker wanneer het formaat van het huisnummer wat groter is, kan het een echte eye catcher zijn. Lees hieronder meer over huisnummer met een flinke diepte waardoor een 3D-effect ontstaat.

3D huisnummer

Onze 3D-huisnummer zijn in vrijwel ieder lettertype en grootte te realiseren. Onze ervaring is dat een slank lettertype vaak het mooiste eindresultaat geeft. In de voorbeelden hierboven is Roboto Thin toegepast. Ook is het mooi om dit type huisnummer wat groter toe te passen dan gemiddeld. Denk bijvoorbeeld aan heet hoogte van 20cm of groter. Ze zijn in iedere RAL kleur te coaten. Bent u benieuwd wat bij uw toekomstige poort mooi zou zijn? We tekenen het graag in een 3D-tekening voor u uit. Goed om te weten: het is niet mogelijk losse 3D-huisnummers bij ons te kopen, alleen in combinatie met een complete poort.

Afstandhouders

Ook bij dit type huisnummer worden zogenaamde afstandhouders toegepat. Deze afstandhouders zorgen ervoor dat het huisnummer niet direct tegen de pilaar zit maar dat hier een aantal milimeter ruimte tussen zit. Hierdoor kan regenwater niet in het cijfer blijven staan en watert het goed af. Op deze manier blijft het huisnummer ontzettend lang mooi.

Overige huisnummers

We bieden veel mogelijkheden als het gaat om het huisnummer op uw poort. Staat uw gewenste materiaalsoort of productiewijze er niet bij? Breng dit dan ter sprake tijdens onze bespreking. We gaan vervolgens uitzoeken hoe we hier een mouw aan kunnen passen.

Houten huisnummer
Gegraveerd huisnummer
Gelaserd huisnummer
RVS in RAL huisnummer
RVS huisnummer

Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom