Palen en pilaren

Example


Massieve houten paal

De palen hebben twee kopmaten namelijk 140x140mm en 190x190mm deze zijn aan de bovenzijde voorzien van een diamantkop. De palen zijn verkrijgbaar in Padoek, Europees Eiken en Padoek behandeld met grondverf om toe te passen samen met Meranti poortdelen. Wanneer gekozen wordt voor een scharnierset dan wordt het verstelbare scharnierpunt voorgemonteerd geleverd.

Example


Gemetseld

De gemetselde pilaren worden prefab geleverd. We zagen steenstrips van bijvoorbeeld de zelfde steen als waarvan uw woning is gemetseld. Of u kiest een steen uit in onze showroom waar we meer dan 1000 monsterstenen tot onze beschikking hebben. Onze expert op het gebied van stenen zoek graag de steen en voeg naar uw wens uit.

Weet u niet met welke steen uw woning is gemetseld. Onze expert zoek de juiste steen voor u uit en we leveren een monster aan zodat u thuis rustig kunt vergelijken.

Uiteraard kunnen de pilaren voorzien worden van een natuurstenen of gestucte plint zodat deze aansluit bij de uitstraling van uw woning of om de pilaar net dat beetje extra te geven.

Example


Gestuct

Gestucte pilaren zonder onderhoud. Omdat Preza de pilaren opbouwt uit polyester met een gestucte look in de gewenste kleur blijft het “stucwerk” netjes en is het eenvoudig te onderhouden. Heeft u liever een echte gestucte pilaar dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Example


Cortenstaal

Om uw poort een wat stoerdere maar toch strakke uitstraling te geven wordt vaak Cortenstaal toegepast. Cortenstaal heeft een unieke samenstelling waardoor het oppervlak dicht roest en hierdoor het onderliggende staal beschermd tegen verdere corrosie.

Example


Gecoat staal

Een pilaar van gecoat staal geeft uw poort een moderne uitstraling. Het staal wordt behandeld tegen corrosie en in 2 lagen gecooat in de door u gewenste kleur.