overzicht

Videofoon in kleur

Veel klanten kiezen voor een videofoon in de pilaren van hun poort. Door ons ontwerp kunnen we videofoons heel mooi inbouwen. Als er elders in het ontwerp kleuraccenten worden toegepast in bijvoorbeeld de pakketbus of het huisnummer, is het mooi de videofoon ook dezelfde kleur te geven. De finishing touch van uw poort is een videofoon in een RAL-kleur.

Inbouw videofoon in poort

Omdat wij de poorten in onze werkplaats in Veghel helemaal voor u op maat maken en samenstellen is het gemakkelijk om een inbouw videofoon toe te passen. Dit geeft vaak een net wat luxere uitstraling dan een opbouw videofoon. We passen standaard een inbouw videofoon in uw poort toe.

Videofoon door Preza

U kunt ervoor kiezen de videofoon bij ons te bestellen. Het merk dat wij toepassen is DoorBird. Wij werken al sinds 2017 met dit merk en zijn hier heel tevreven over. Een van de grote voordelen is dat de voorplaat van de videofoon van RVS is gemaakt en dus in een RAL kleur te coaten is. Bij veel andere merken is de voorplaat gemaakt van kunstof, dan is dat helaas niet mogelijk.

We gaan met u in gesprek over wat uw videofoon allemaal zou moeten kunnen en adviseren u welk type het meest geschikt is. Ook tekenen we de videofoon in de offertefase al in uw 3D-tekeningen.

Videofoon zelf aanleveren

Soms is het zo dat de videofoon deel uitmaakt van een groter beveiligingspakket rondom het huis. In dat geval is het ook mogelijk een videofoon aan te leveren. Wij bouwen deze dan in de poort.

Bekijk – Videofoons inbouw

Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom