overzicht

Bel

Als uw poort standaard dicht is, verplaatst u uw voordeur naar de poort. U moet er dus over nadenken hoe bezoek zich kan melden. Een RVS beldrukker is een mooie variant hiervoor. Het voelt voor uw gasten intuïtief aan en is een hele betaalbare optie.

Beldrukker

Uw bezoek wil zich graag melden wanneer zij bij uw poort aankomen en deze gesloten is. Dit kan op tal van manieren en de RVS beldrukker is een hele mooie en eenvoudige optie. Uw gast drukt op de bel en in uw woning klinkt er een geluidssignaal. Het is dus echt vergelijkbaar met de bel bij uw voordeur. Alleen werkt onze bel radiografisch. Hierdoor is er geen internet nodig. De gong (het apparaat dat het geluid maakt in uw woning) krijgt zijn voeding via een stopcontact. De afstand van de poort tot de gong kan zo’n 30 meter zijn.

Het is een Nederlands ontwerp en voldoet aan de hoogste Europese veiligheidsnormen.

Installatie

Wij maken prefab poorten. Daardoor kunnen wij alles al testen wanneer wij de poort samenstellen in Veghel. Ook de bel en de gong testen wij al in Veghel. Het is dus een kwestie van de gong in het stopcontact stoppen en het werkt.

Extra gong

Het is mogelijk een extra gong toe te voegen. Zo kunt u ook een gong toepassen in uw poolhouse of mancave in het geval u de andere gong niet hoort vanaf die locatie.

Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom