overzicht

Verlichting op externe voeding

In sommige gevallen is het handig de verlichting van de poort aan te sluiten op de verlichting van de tuin. In dat geval wordt de verlichting door een externe voeding geschakeld.

Externe voeding

Wanneer u lampen op uw poort wilt toepassen heeft u twee opties om deze te bedienen: de eerste is externe voeding. Het is handig deze toe te passen wanneer u tuinverlichting heeft en de verlichting op de poort hiermee synchroon wilt laten lopen. Wanneer u kiest voor externe voeding dat kan uw electricien de poort aansluiten op het systeen waar u al gebruik van maakt/gebruik van wilt gaan maken. Externe voeding is dan ook een gratis optie.

De tweede optie is een astro-klok. Wanneer u hiervoor kiest bepaald de astro-klok automatisch wanneer de lampen aan en uit moeten gaan. Dit wordt ook wel een schemer-schakelaar genoemd. Wanneer de lampen aan en uit gaan kunt u ook nog zelf beinvloeden. Zo is een ander voordeel van de astro-klok is dat u de verlichting van de poort dan onafhankelijk van de tuinverlichting kunt bedienen. Veel mensen willen de poortverlichting de hele nacht aan houden maar de tuinverlichting uit hebben rond de tijd dat ze naar bed gaan.

ANDERE OPTIES VERLICHTING

Verlicht huisnummer
LED-verlichting
Verlichting op externe voeding
Astro-klok
Zelf aanleveren
Grondspots
Bega: Shielded wandlamp
Royal Botania: Beamy Wall

Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom