Post & pakketten

Hoe vervelend is het wanneer u naar een PostNL-punt moet omdat u een pakketje gemist hebt? Heel vervelend, u moet namelijk weer tijd vrijmaken om erheen te gaan. Een pakketbus biedt de oplossing. Daarnaast is het ook mogelijk om een brievenbus in de pilaar van uw poort te verwerken voor uw post & pakketten. Hieronder leest u de mogelijkheden.

Brievenbus

Wanneer uw poort gesloten is kan de postbode het terrein niet op. Vandaar dan een brievenbus in de pilaren vaak een must is. We bieden verschillende briefplaten om deze zo mooi mogelijk bij de stijl van de poort aan te laten sluiten:

  • Geborsteld roestvaststaal (RVS)
  • Gepoedercoat RVS in een kleur naar keuze
  • Cortenstaal (gleuf met waterkering)
  • Natuursteen

De bodem van de brievenbus wordt geperforeerd uitgevoerd voor een goede ventilatie. Hierdoor wordt uw post niet vochtig.

PAKKETBUSSEN
Om ook wanneer u zelf niet thuis bent uw pakketten te kunnen ontvangen bieden wij u de mogelijkheid om uw pilaar te voorzien van een speciale pakketbus. Deze is voorzien van een kantelsysteem. Het systeem werkt éénzijdig met een dubbele bodem waardoor het niet mogelijk is om pakketten vanaf straatzijde uit de pakketbus te halen. Ontvangt u regelmatig extreem breekbare of speciale pakketten? Dan is het ook mogelijk een pakketbus te laten ontwerpen waarbij voorkomen wordt dat de pakketten vallen.

Ook specials zoals pakketbussen met koeling voor het ontvangen van bijvoorbeeld voedsel of medicijnen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk een melding te krijgen wanneer een pakket wordt geleverd. Zo bent u direct op de hoogte.

Camera in brieven- of pakketbus

Als u een lange oprit heeft dan herkent u de irritatie: u wilt de post ophalen en treft een lege brievenbus. Er zijn ergere dingen in het leven, maar waarom zou u dit probleem niet direct tackelen? Met een camera in de brieven- of pakketbus die gecombineerd wordt met een app ziet u of er post of een pakket is geleverd. Handig hè?

Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom
Projecten

Projecten

Doe inspiratie op voor uw eigen oprit.

Bekijk projecten
Plaatsen

Plaatsen

Uw poort wordt geplaatst in één dag. Wist u dat?

Bekijk hoe wij dit doen

Offerte aanvragen

Wat zijn je wensen? We adviseren je graag en stellen een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen