overzicht

Handzenders

Handig zo'n handzender! Vrijwel bij iedere elektrische poort wordt er gekozen voor een handzender. Gemakkelijk om in uw auto te laten liggen. Zo kunt u met een druk op de knop uw poort bedienen. Op deze pagina leest u meer over onze handzenders en de toepassingen ervan.

Nice handzenders

De motoren, en dus ook handzenders, die Preza toepast zijn van het Italiaanse merk Nice. De handzenders zijn voorzien van een mooi, slank en strak design. Ze hebben een klein formaat waardoor u ze makkelijk aan een sleutelbos kunt hangen. Tevens zijn ze ideaal om in een auto neer te leggen. De poort is dan vanuit de auto te bedienen wat voor extra gebruiksgemak zorgt. Dit maakt een handzender de snelste manier om een poort te openen. Bij een beperkt aantal gebruikers (+/- acht) is het eveneens de goedkoopste oplossing.

De handzenders zijn erg stevig van opbouw en in verschillende maten te verkrijgen. Ze zijn verkrijgbaar met twee, vier, of negen knoppen. Aan deze knoppen kunnen verschillende functies en poorten/garages worden gekoppeld.

Hierbij enkele functies welke geprogrammeerd kunnen worden:

  • Poort geheel open
  • Poort deels open (voetgangersdoorgang)
  • 2e poort en/of garagedeur bedienen
  • Poort openen en blokkeer (bij automatisch sluiten)
  • Déblokkeer en sluit
  • Continue open en sluit met één knop (meerprijs)

De handzenders worden gevoed met één lithium batterij CR2032 en kan door uzelf gemakkelijk vervangen worden.

Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom