overzicht

Elektrische pengrendel

Om een elektrische draaipoort nog veiliger te maken dan hij al is kan de elektrische pengrendel uitkomst bieden. Ook wanneer er flinke wind op de poort kan komen te staan is een elektrische pengrendel een verstandige keuze. De poort wordt in gesloten stand automatisch vergrendeld middels een elektrische pengrendel met spindelaandrijving en automatische hoogteafstelling.

Elektrische gronvergrendeling

Een elektrische grondgrendel (ook wel pengrendel genoemd) is een extra vorm van geautomatiseerde beveiliging tegen inbraak. De grondgrendel werkt als volgt: bij vergrendeling van de poort gaat de pin automatisch in de grondpot. Op deze manier zorgt de pin ervoor dat de poort extra veilig is afgesloten.

De grondgrendel houdt de poort tevens op zijn plaats bij hoge winddruk; zowel in open als in gesloten stand. In gesloten stand houdt de grondgrendel beide poortdelen op zijn plaats. In open stand enkel het poortdeel waarop deze is toegepast. Doordat de grondgrendel de winddruk opvangt, worden de aandrijfmotoren minder belast. Hierdoor hebben de motoren een langere levensduur. In het geval van stroomuitval kan de grendel met een sleutel handmatig worden bediend.

Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom