overzicht

Codepanelen

Naast een handzender is een codepaneel ook erg handig om op uw poort te laten toepassen. Als u bijvoorbeeld gaat fietsen of wandelen wilt u niet eerst de auto in moeten duiken om daar op de knop te drukken. Daarom is het handig om codepanelen toe te passen. Hieronder leest u er alles over.

Soorten codepanelen

Er zijn drie types codepanelen die Preza graag toepast. Graag laten we u kennis maken met de volgende drie soorten codepanelen:

Bedraad codepaneel

We beginnen bij de meest gebruikte: het bedraad codepaneel. Want, als je de optie hebt om een codepaneel bedraad uit te voeren, is dat altijd de beste optie.

Robuust, vorstvrij en waterdicht codeklavier van Locinox
Dit codeklavier met geïntegreerde LED-verlichting is qua robuustheid uniek in zijn soort. Het codeklavier is ontwikkeld en getest voor de meest extreme weersomstandigheden zodat de toegangscontrole in alle omstandigheden gegarandeerd is.

Montage en programmatie regelen wij voor u al in onze werkplaats in Veghel. Dankzij het ingebouwde relais, met een normaal open en gesloten contact verloopt de aansluiting zowel met dit codepaneel, als andere automatisatieproducten, erg snel.

Draadloos codepaneel

Wanneer een bedraad codepaneel niet mogelijk is, of heel lastig is, kan het draadloze codepaneel uitkomst bieden. Het is eenvoudig te plaatsen en heeft een gebruiksvriendelijke beheermodule.

Het gemak van draadloos
Het draadloze codepaneel is vrij te plaatsen, waardoor het mogelijk is het paneel van de poort af te plaatsen. Het paneel bevat drie functietoetsen. Per toets kan een functie worden toegewezen. Per functie kan één code worden bepaald. Enkele voorbeelden van de opties;

  • poort helemaal openen
  • poort half openen
  • garagedeur openen etc.

Door de gebruiksvriendelijke beheermodule is het gemakkelijk om de code te wijzigen. Een nadeel van het codepaneel is dat de code door te vertellen is.
Tevens dient de batterij eens per anderhalf jaar te worden vervangen. Voeding: 2 lithium batterijen CR2430

Online beheer codepaneel

Dit codepaneel is handig wanneer er veel mensen toegang moeten hebben en één partij beslist wie dat zijn. Bijvoorbeeld een appartementencomplex. De beheerder kan bijvoorbeeld bewoners in het systeem zetten via een online portaal. Wanneer iemand de huur opzegt, kan de beheerder diegene uit het systeem halen en werkt de code niet meer.

Online beheer
Dankzij de real-time beheerscentrale is het niet meer nodig zich te verplaatsen om een code of een afstandsbediening te wijzigen, aan te maken of te verwijderen. U hoeft alleen maar naar de beheersite te gaan. Met één klik doet u uw updates die direct worden uitgevoerd.

  • Vandalisme proof
  • Online beheren
  • Probleemloos codepaneel
Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom