overzicht

App bediening

Met onze app bediening, bedient u de poort rechtstreeks vanaf uw smartphone. Het is zelfs ook mogelijk om dit via uw smartwatch te doen. Zo kunt u de poort overal ter wereld openen en sluiten. De app bediening wordt door onze klanten als heel handig ervaren.

Open de poort met uw smartphone

Als u kiest voor de optie app bediening dan is de poort op afstand te bedienen en de status van de poort is uit te lezen. U kunt de poort dus, waar u zich ter wereld ook bevindt (en uw smartphone internetverbinding heeft), uw poort openen en sluiten. Ook kunt u controleren of de poort gesloten is wanneer u niet thuis bent.

Internetverbinding

Hoe zorgen we ervoor dat uw poort via de app te bedienen is? We monteren de IT4WIFI-interface, een klein wit kastje (zie foto hieronder), in de besturing van uw poort. Dit geheel (besturingskast incl. IT4WIFI) plaatsen we altijd binnen een afstand van 4m tot de poort. De IT4WIFI-interface moet verbonden zijn met het internet. Let op: voor deze module is een stabiel wifibereik nodig ter plaatse van de besturing. U dient deze internetverbinding zelf te organiseren. Vervolgens download u de app welke beschikbaar is voor Android en iOS.

Alternatief

Indien u niet afhankelijk wilt zijn van WIFI dan is het kiezen voor een videofoon een goed alternatief. Voor de videofoon is een bekabelde (CAT6) internetaansluiting nodig ter plaatse van de poort. De internetverbinding is dus bedraad, dat is altijd stabieler dan WIFI en heeft onze voorkeur. Indien u kiest voor een videofoon kunt u, naast dat u met gasten die aanbellen kunt videobellen, ook de poort bedienen via de app die bij de videofoon hoort.

Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom