Handbediende poort

Een handbediende poort biedt in veel gevallen gebruiksgemak. Hij is namelijk eenvoudig te openen door bezoekers. Vaak is een op afstand bediende poort niet nodig. Een mooie bijkomstigheid van handbediend is dat het gewoonweg een minder grote hap uit uw budget wegneemt. Hoe dan ook: net zoals elektrische poorten worden deze modellen volledig op maat gemaakt en voorzien van al uw wensen.

Voordelen van een handbediende poort

Een handbediende poort is een uitkomst als u een poort wilt plaatsen op een plek waar geen stroomtoevoer mogelijk of gewenst is. Maar ook wanneer u niet van plan bent de op maat gemaakte poort intensief te gebruiken raden wij aan om voor een handbediende poort te kiezen. U geniet nog steeds van een prachtige op maat gemaakte poort, maar dan voor lagere kosten.

Opties handbediende poort

Standaard beschikt onze handbediende poort over een insteekslot en RVS-beslag. Zodoende kan uw handbediende poort op slot en gaat het niet roesten. Daarnaast bieden wij nog tal van opties. Hieronder leest u de belangrijkste aanvullingen. Dit is slechts een greep uit de opties:

 • Afwijkend deurbeslag
  Als u een bepaald soort klink wilt dan kan dat in de meeste gevallen. Bijvoorbeeld wanneer u dit in exact dezelfde stijl wilt als het deurbeslag van uw woning.
 • Elektrische slotvanger
  Zorgt ervoor dat uw poort elektrisch te ontgrendelen is. Hierdoor kunt u mensen toegang geven via de videofoon of een codepaneel zonder dat u er zelf bent.
 • Hydraulische poortdranger opbouw
  Zorgt ervoor dat uw poort altijd gesloten is. Na het openen sluit de dranger de poort weer op een rustige manier. De dranger is hydraulisch zodat deze ongevoelig is voor temperatuur. Deze sluit in de winter net zo snel als in de zomer. De dranger wordt in het zicht gemonteerd.
 • Hydraulische poortdranger inbouw
  Mooie optie waarbij de dranger uit het zicht is. De dranger is hydraulisch zodat deze ongevoelig is voor temperatuur. Deze sluit in de winter net zo snel als in de zomer.

Persoonlijk adviesgesprek

Om te ontdekken welke opties het beste bij u passen, gaan wij graag in gesprek. Er zijn talloze opties met betrekking tot veiligheid, uitstraling en comfort. Omdat elke situatie anders is, heeft het onze voorkeur om bij u langs te komen. Maar een kijkje nemen in onze showroom in Veghel is uiteraard ook mogelijk. Klik hier [link] om een afspraak te maken.

Contactpersonen
Rob van Moorsel
Luc van Moorsel
Technisch adviseur
Rob van Moorsel
Jan van den Berg
Technisch adviseur
Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom
Projecten

Projecten

Doe inspiratie op voor uw eigen oprit.

Bekijk projecten
Plaatsen

Plaatsen

Uw poort wordt geplaatst in één dag. Wist u dat?

Bekijk hoe wij dit doen

Offerte aanvragen

Wat zijn je wensen? We adviseren je graag en stellen een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen