Elektrische poort

Een elektrische poort biedt veel comfort en maakt uw leven een stukje aangenamer. Daarbij voorkomt een elektrische poort een hoop ergernissen, zoals het vergeten te sluiten of uit uw auto moeten stappen tijdens een flinke regenbui. Geniet van het grote gebruiksgemak en de luxe indruk van een elektrisch bediende poort op maat.

“We kijken met aandacht naar wie er het terrein op en af moeten kunnen, op welke manier en met wat voor vervoermiddel. Het resultaat is een poort met optimaal bedien-gemak.”

Rob van Moorsel
Directeur

Functies en bedieningsopties

We bekijken per situatie wat de beste functies en bedieningsopties zijn. Dat heeft voornamelijk te maken met de veiligheden; we brengen hierover een advies naar u uit. De verschillende opties hebben betrekking op de bediening, zoals via handzender, telefoon of videofoon. Een elektrische poort kan automatisch sluiten na doorrijden waardoor u zeker weet dat het terrein goed is afgesloten. Wilt u de poort juist liever open laten staan wanneer u thuis bent, dan is dat ook een optie. Door dit de juiste aandacht te geven krijgt u een poort met optimaal bedien-gemak. Hieronder leest u de meest gekozen opties voor onze elektrische poorten:

  • Handzender
  • Codepaneel
  • Videofoon
  • Domotica-koppeling (poort communiceert met uw huisautomatisering)
  • Badgelezer/druppellezer
  • Wandzender
  • Elektrische grondgrendel (extreme weersomstandigheden, tegen indringers)
  • Vingerafdrukscanner
  • GSM-module

Samenwerking met elektricien

Heeft u al verscheidene domotica-koppelingen in uw woning? Wij bieden de optie onze elektrische poorten te laten voorbereiden op integratie met uw domotica systemen. Deze kunnen de poort dan openen en uitlezen, zodat u weet of de poort open of gesloten is.

Ook de videofoons, welke door de elektricien worden geleverd, kunnen we voorbereiden zodat deze mooi in de pilaar verwerkt worden. Wij denken graag met u mee en werken daarom met plezier met uw elektricien samen. Maakt u zich daar dus geen zorgen over, samenwerken is voor ons dagelijkse kost.

Persoonlijk adviesgesprek

Graag gaan we met u in gesprek om al uw persoonlijke wensen voor de poort te bespreken. Er zijn talloze optie met betrekking tot uw veiligheid, esthetiek en comfort. Elke situatie is anders. Daarom komen we graag een keer langs op de locatie waar de poort moet komen. Of kom een kijkje nemen in onze showroom in Veghel. Neem contact met ons op via email of telefoon om een afspraak te maken.

Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom
Projecten

Projecten

Doe inspiratie op voor uw eigen oprit.

Bekijk projecten
Plaatsen

Plaatsen

Uw poort wordt geplaatst in één dag. Wist u dat?

Bekijk hoe wij dit doen

Offerte aanvragen

Wat zijn je wensen? We adviseren je graag en stellen een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen