Communicatieoplossingen

Wanneer u de voordeur functie verlegd naar de poort is het belangrijk dat uw bezoekers zich kunnen melden. Met onze communicatieoplossingen kiest u hoe u hiermee om wilt gaan. Dit wordt in de pilaar verwerkt. Ook hier passen we maatwerk toe. Daardoor ziet het er goed uit en vormt het een geheel met uw poort.

Deurbel

Vindt u een eenvoudige deurbel voldoende dan is deze bedraad en draadloos te verkrijgen. Wanneer u ook vanuit de woning of buitenaf wil kunnen communiceren met de bezoeker dan adviseren we een videofoon. U ziet wie er voor de poort staat en beslist zelf of u het gesprek aanneemt. Indien u de bezoeker toegang wil geven kunt u de poort vanuit de app openen.

Opties in communicatie

U kunt uw poort voorzien van een:

  • deurbel
  • klein formaat videofoon
  • groot formaat videofoon

Alle opties om toegang te krijgen kunnen in de stijl van uw poort worden ontwikkeld en tot in detail worden verwerkt. Zo kunt u kiezen voor een RVS-voorplaat maar deze kan ook in iedere gewenste kleur gepoedercoat worden of bijvoorbeeld in messing. Om het juiste te kiezen, gaan we met u in gesprek om te bepalen wat voor u de beste keuze is.

Gebruikersvoorbeeld 1 – Kinderen op kamers

Kiest u voor de app? Dan kan worden ingesteld dat sommige leden van uw gezin geen melding krijgen wanneer er aangebeld wordt wanneer zij zich buiten het WiFi-netwerk van uw woning bevinden. Uw kinderen zitten er waarschijnlijk niet op te wachten om iedere keer een melding te krijgen wanneer u bezoek heeft wanneer zij zelf op kamers wonen. Wanneer zij bij u thuis zijn, is het dan weer wel handig als zij een melding krijgen. Dit kan met de app.

Gebruikersvoorbeeld 2 – Feestjes

Normaliter sluit de poort iedere keer nadat u met de auto bent binnengereden. Maar u geeft een feestje en verwacht veel bezoek. Het is dan onhandig wanneer u bij ieder bezoek de poort opnieuw moet openen. In de app kunt u dan aangeven dat de poort continue open moet blijven. Als het feestje is afgelopen past u de instellingen in de app gemakkelijk weer aan.

Maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom
Projecten

Projecten

Doe inspiratie op voor uw eigen oprit.

Bekijk projecten
Plaatsen

Plaatsen

Uw poort wordt geplaatst in één dag. Wist u dat?

Bekijk hoe wij dit doen

Offerte aanvragen

Wat zijn je wensen? We adviseren je graag en stellen een vrijblijvende offerte op.

Offerte aanvragen