Elektrische bedieningen

lfabaandrijving


Ondergrondse aandrijving

De ondergrondse aandrijving is de meest verkochte variant uit het assortiment. Doordat deze onder de poort wordt geplaatst is deze nauwelijks zichtbaar en komt de poort volledig tot haar recht.

Example


Opbouw aandrijving

De lineaire opbouw aandrijving wordt aan de achterzijde op de poort geplaatst. Deze aandrijving wordt toegepast omdat deze voordeliger is of omdat de motoren later op de poort worden gemonteerd. Lineaire opbouw aandrijvingen zijn geschikt voor poorten met kleine pilaren. Neem contact op om te bepalen of uw deze aandrijving geschikt is voor uw poort.

knikarmaandrijving


Knikarm aandrijving

De knikarm aandrijving is geschikt voor poorten met grotere pilaren. De aandrijving wordt op de pilaar geplaatst, door middel van de armen worden de poortdelen geopend.

schuifpoortaandrijving


Schuifpoort aandrijving

Deze aandrijving drijft de poort aan middels een tandwiel en een tandheugel welke op de poort wordt geplaatst.

Hi-Speed bedieningen

Hi-Speed aandrijvingen voor uw poort.

Onze nieuwe Hi-speed aandrijvingen zorgen ervoor dat uw poort nog sneller geopend en gesloten is. Een hi-speed aandrijving gaat tot drie keer sneller open dan de reguliere aandrijvingen. De hi-speed lijn kunnen wij in alle type aandrijvingen leveren.

Een Hi-speed aandrijving is niet toepasbaar op alle poort modellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan voor meer informatie contact met ons op.

Veiligheid


Krachtbeveiliging

Alle motoren zijn standaard uitgevoerd met krachtbeveiliging. Wanneer een obstakel wordt gedetecteerd stopt de poort en gaat deze in de tegenovergestelde richting om de druk weg te halen.


Fotocellen op pilaar

Alle motoren worden standaard met een set fotocellen op de pilaren geleverd. Wanneer het een houten pilaar betreft worden inbouw fotocellen toegepast. Bij overige pilaren wordt een opbouw set geleverd. Wanneer de fotocel in de sluitende beweging een obstakel detecteert opent de poort weer. Voordeel van de wijze van detectie is dat een obstakel wordt gedetecteerd voordat de poort contact heeft gemaakt.


Pengrendel

Om uw poort in gesloten en/of openstand te vergrendelen wordt een elektrische pengrendel toegepast. De pengrendel is uitgevoerd met spindel zodat deze ook opent wanneer de pen onder druk staat.

Pengrendels worden toegepast om hoge windbelasting op te vangen of om de poort in gesloten stand extra te vergrendelen tegen inbraak.

fotocellen op paal


Fotocellen op paaltjes

Voor extra veiligheid kan een set fotocellen op paaltjes aan het uiteinde van de opengaande slag geplaatst worden. Wanneer de infraroodstraal wordt onderbroken stopt de poort en gaat deze in de tegenovergestelde richting.


Beveiligingslijsten

Een schuifpoort wordt naast krachtbeveiliging extra beveiligd d.m.v. veiligheidslijsten. Wanneer het rubber ingedrukt wordt stopt de poort en gaat deze een stukje terug.

Bedieningsopties

handzender nice inti2


Draadloze handzender

Door middel van deze handzender kan de poort op afstand bediend worden. De handzender is geschikt om aan een sleutelbos te hangen. Met 1 handzender kunnen 4 poorten / deuren bediend worden.


Vingerafdrukscanner

De vingerafdrukscanner is een veilige manier van toegang verschaffen. Er is geen code die doorverteld kan worden en per gebruiker is toegang te ontzeggen. Meerdere masterafdrukken kunnen nieuwe gebruikers inleren of gebruikers toegang ontzeggen.

draadloos codepaneel


Draadloos codepaneel

Het draadloos codepaneel kent 1 code waarmee de poort te bedienen is. Doordat deze draadloos werkt kan het codepaneel eenvoudig op iedere plaats te monteren binnen het bereik van de ontvanger. Een nadeel is dat de batterij van het codepaneel jaarlijks vervangen dient te worden.


Bedraad codepaneel

Het codepaneel met bedrading is meer uitgebreid dan de draadloze versie. Er zijn 40 locaties waaraan een code kan worden toegewezen. Elke locatie is apart te wijzigen waardoor de code van één enkele gebruiker gewijzigd of verwijderd kan worden.


App bediening

Middels deze module zijn 3 poorten en/of deuren te bedienen. Voorwaarde is dat ter plaatse van de module wifi signaal met internettoegang beschikbaar is. De module werkt zonder abonnementskosten.

Middels de beheerpagina is toegang te geven aan andere gebruikers. Dit kan onbeperkt of tijdsgebonden (bijvoorbeeld alleen tijdens werktijd).

De bediening is te benaderen via een app (Android, iOS en Windows), daarnaast is deze via de browser te benaderen. Naast bediening wordt weergegeven of de poort / deur gesloten of open is en kan optioneel een camera worden aangesloten om te zien wie u toegang geeft op afstand.

gsm module


GSM module

Door het nummer gekoppeld aan de GSM module te bellen wordt de poort geopend indien u recht heeft om toegang te krijgen. Het beheer kan via een webportaal.

Voor deze module is een SIM kaart benodigd met abonnement. Te verwachte abonnementskosten zijn ca. drie euro per maand.


Detectielus

Een detectielus wordt onder de bestrating geplaatst en is hierdoor niet zichtbaar. Wanneer door de inductiespanning een metalen object wordt gedetecteerd opent de poort. Zo kunnen bezoekers bijvoorbeeld altijd het terrein verlaten zonder zicht te melden. Door deze optie te combineren met tijdschakeling opent de poort bijvoorbeeld ’s nachts niet automatisch.


Tijdschakeling

Een tijdschakelklok kan bijvoorbeeld worden gebruikt om de poort tijdens openingstijden open te laten staan en deze na sluitingstijd automatisch te sluiten.


Zonne-energie

Heeft u geen 230V voeding voorhanden ter plaatse van de poort? Door een zonnepaneel met accupakket toe te passen opent u de poort zowel overdag als ’s nachts tot wel 15 keer per dag.

Communicatie

Videofoon

Parlofoon

Videofoon met app-functie


Videofoon met App-functie

De uitvoering met 7,0 inch kleurenscherm binnenpost is voorzien van touchscreen voor eenvoudige bediening. Wanneer aan wordt gebeld wanneer u niet thuis bent wordt automatisch een foto genomen zodat u later terug kunt kijken wie aan heeft gebeld.

Met de app-functie kunt u op afstand de poort via uw smartphone openen. Daarnaast is het mogelijk om te bekijken wie er aan de poort staat.

De inbouw buitenpost heeft een voorplaat van geborsteld RVS. En is voorzien van een beldrukker.


GSM kit met codepaneel

Heeft u geen bekabeling naar binnen of wilt u geen vaste binnenpost dan is de GSM kit met codepaneel een goed alternatief. De buitenmodule maakt gebruik van het GSM netwerk waardoor bekabeling overbodig is. Voor deze oplossing is een SIM kaart met abonnement nodig.